24 березня 2023 року в Бидгоській політехніці було оновлено угоду про співпрацю між Бидгоською політехнікою імені Яна і Єнджея Снядецьких та Львівським національним університетом природокористування.
Заплановані заходи охоплюють проведення та публікацію спільних наукових досліджень та участь у міжнародних конференціях, семінарах і наукових зустрічах, організованих однією зі сторін. Університети вже підписували угоду про співпрацю в попередні роки, і тепер вона була оновлена у зв’язку зі зміною назв обох університетів.


Львівський національний університет природокористування представляв завідувач кафедри технології та організації будівництва, к.т.н., доцент Юрій Фамуляк. Бидгоську політехніку на зустрічі представляли к.т.н., професор, проректор з наукової роботи Лукаш Сковронський, к.т.н., професор, декан факультету будівництва, архітектури та інженерії довкілля Мацей Дуткевич та к.т.н., доцент, голова наукової ради з блоку дисциплін «Будівництво, геодезія та транспорт» Юстина Собчак-Пястка.