30 березня 2023 року на факультеті будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування відбувся семінар щодо стану виконання кваліфікаційних робіт здобувачами РВО «Бакалавр» і питань академічної доброчесності за участю начальника НМВЗЯВО, доцента Олега Микули, декана факультету Андрія Мазурака, науково-педагогічного складу факультету будівництва та архітектури та здобувачів вищої освіти, що навчаються за ОПП «Архітектура та містобудування» і «Будівництво та цивільна інженерія».
Олег Микула наголосив на необхідності дотримання чіткої процедури виконання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачами, порадив способи вирішення труднощів у процесі виконання роботи. Також було висвітлено питання щодо необхідності дотримання вимог академічної доброчесності та процедури проходження перевірки кваліфікаційних робіт на плагіат.
Водночас здобувачі вищої освіти поінформували про ступінь готовності кваліфікаційних робіт, терміни виконання окремих етапів, окреслили проблеми, з якими стикаються під час написання робіт.
Загалом семінар було проведено конструктивно і в дружній атмосфері.