У фоє головного корпусу Львівського національного університету природокористування презентовано Великодню композицію, на відкритті якої був присутній ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський та представники адміністрації.
Виготовлення та облаштування інсталяції вдалося здійснити за активної допомоги декана факультету будівництва та архітектури Андрія Мазурака і під керівництвом доктора мистецтвознавства, доцента кафедри архітектури Романи Кюнцлі та старшого викладача кафедри Степана Пісьо. Здобувачі вищої освіти I-IV курсів спеціальностей «Дизайн» і «Архітектура та містобудування» виготовили півтораметрову писанку в гуцульському стилі, прикрашену стародавніми солярними знаками, а також оформили композицію, що символізує маленьку Україну, яка під час війни ніби народжується заново, але рухається вперед і веде за собою весь світ до миру та оновлення.
Володимир Васильович високо оцінив святкову композицію, подякував здобувачам і викладачам, які взяли активну участь у виготовленні інсталяції, побажав усім мирних та веселих свят, а також згадав про наших захисників, які стоять на варті нашого спокою.
У час війни ми переживаємо Великдень по-особливому і віримо: Христос воскрес! Воскресне Україна!