Львівський національний університет природокористування став учасником Всеукраїнського проєкту «Будуємо майбутнє разом», заснованого компанією «Computer Logic Group», мета якого – забезпечити конкурентоспроможність студентів на ринку праці та підвищити їх цінність для роботодавців України.
Проєкт передбачає найактивнішу співпрацю наразі з факультетом будівництва та архітектури, який випускає фахівців у галузі знань «Архітектура та будівництво». Завдання проєкту – відкривати студентам і викладачам нові перспективи у підвищенні якості освітнього процесу.
Зокрема, беручи участь у проєкті, викладачі та студенти на пільгових умовах отримають доступ до сучасного програмного забезпечення з розрахунку кошторисної документації та інформаційних систем, таких як: «Будівельні Технології: Кошторис», «Будівельні Технології: Кошторис ПВР», ІДС «Будстандарт» та сервіс Будстандарт Онлайн. Викладачі можуть безкоштовно пройти навчання та підвищити свою кваліфікацію на курсах кошторисної справи в Навчальному центрі компанії-розробника. Також і студенти, і викладачі матимуть змогу безкоштовної участі у навчальних вебінарах компанії «Computer Logic Group».