18 травня 2023 р. здобувачі вищої освіти спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» ЛНУП другого року навчання ознайомилися з практичним досвідом одного з лідерів будівельного ринку – провідної інвестиційно-девелоперської компанії Avalon, яка спеціалізується на об’єктах житлової забудови.
Під керівництвом старшого викладача кафедри технології та організації будівництва Василя Михайлечка студенти побували на будівництві об’єкта Avalon Yard і ознайомилися із загальними принципами роботи девелоперської компанії, змогли побачити різні етапи будівництва, зокрема гідроізоляцію фундаментів, покрівельні та фасадні роботи, побудову й облаштування підземного паркінгу та укриттів, оглянути секцію квартир будинку бізнес-класу, який незабаром мають здати в експлуатацію.
Провідними фахівцями ДК «Авалон» є випускники нашого факультету, які організували та забезпечили змістовне заняття на виробничому об’єкті і розповіли про низку інноваційних технологій, які впроваджує компанія для створення сучасного житла, що відповідає світовим стандартам якості. Студенти з уст фахівців почули, що знання, отримані в університеті, точно знадобляться їм на практиці, а поєднання теоретичних і практичних знань стане запорукою їх професійного успіху.