9 червня 2023 року у Львівському національному університеті природокористування в режимі онлайн відбудеться VI Міжнародна науково-технічна конференція «Ефективні технології і конструкції в будівництві та архітектура села».

Організатором конференції виступає факультет будівництва та архітектури, кафедра технології та організації будівництва.

Метою наукового заходу є всебічний обмін досвідом і висвітлення основних досягнень у галузі будівництва та архітектури, зокрема у розробці ефективних технологій, матеріалів та конструкцій, визначення подальших напрямів досліджень і розвиток міжнародної співпраці науковців для розрахунку та проєктування конструкцій в умовах нового будівництва та для реконструкції будівель і споруд, у вирішенні проблем формування гармонійного архітектурного середовища села та покращення екологічного стану сільських територій в умовах урбанізації суспільства, геодезичного забезпечення будівельних і землевпорядних робіт, стан, обстеження і проблеми реконструкції існуючих гідротехнічних споруд, теоретичні дослідження і перспективи розвитку гідротехнічного будівництва.

Початок роботи конференції о 10.00 за київським часом. Долучитися до роботи наукового заходу на платформі Zoom можна за покликанням: https://us05web.zoom.us/j/8799883893?pwd=NHN5NmcrYkxwWnVuVTZBTnAzVDcxQT09

Повну програму конференції можна переглянути у прикріпленому файлі.