9 червня 2023 р. на факультеті будівництва та архітектури у змішаному форматі відбулась VI Міжнародна науково-технічна конференція «Ефективні технології та конструкції в будівництві та архітектура села».

На початку засідання з вітальним словом виступили в.о. ректора Львівського національного університету природокористування Володимир Васильович Снітинський, а також декан факультету будівництва та архітектури Андрій Васильович Мазурак.

На конференції було заслухано доповіді як науковців Львівського національного університету природокористування, так і вчених провідних університетів України та ближнього зарубіжжя: Київського національного університету будівництва та архітектури, Національного університету водного господарства та природокористування, Національного університету «Львівська політехніка», Бидгоської політехніки ім. Яна і Єнджея Снядецьких, Гірничо-металургійної академії ім. С. Сташица в Кракові, Державної вищої технічно-економічної школи ім. Броніслава Маркевича в Ярославі, Вищої школи економіки в Бидгощі (Польща).

Особливо хотілося б відзначити активну участь наших колег із Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова, Криворізького національного університету та Національного університету «Полтавська політехніка», які змушені працювати в непростих умовах, враховуючи реалії сьогодення.

Загалом конференція охопила багато надзвичайно актуальних і важливих тем у галузі будівництва та архітектури, і сподіваємося, що ці напрацювання стануть важливим внеском у розвиток сучасної науки і, що важливо, у відбудову української держави.