28 вересня 2023 року в групі Буд-21 (наставник – доцент кафедри гуманітарної освіти Олена Дерпак) відбувся тренінг міжособистісного спілкування «Спілкування та самопізнання», який провела психолог Львівського національного університету природокористування Мирослава Ходакова. Метою тренінгу було підвищення рівня комунікативної компетентності здобувачів вищої освіти.
У затишному просторі майстерні інноваційної творчості кафедри архітектури студенти змогли повністю зануритися в атмосферу взаємодії, командної роботи та вдосконалення своїх навичок спілкування. Атмосфера була невимушеною і дружньою, вдалося провести низку цікавих завдань для студентської групи: вправи на знайомство «долоньки», завдання в парах на згуртованість групи, вправи «жести стану», вправу на зняття напруженості, діагностику загального рівня комунікабельності, психологічний тест.
Дякуємо Мирославі Ходаковій за професіоналізм та вдалий підхід до студентського колективу і впевнені, що тренінг став поштовхом до розкриття власних можливостей та самопізнання студентської молоді.