17 жовтня 2023 р. відбулася зустріч представника міжнародної компанії JOT Solutions, стейкхолдера факультету будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування Ірини Горяінової зі здобувачами вищої освіти спеціальностей «Будівництво та цивільна інженерія» і «Архітектура та містобудування» щодо перспектив подальшого працевлаштування на посади інженера-конструктора чи архітектора в компанії JOT Solutions.
Пані Ірина розповіла, що її фірма займається стратегічним корпоративним управлінням і надає послуги з керування бюджетом та робочим часом усередині компанії; створенням та продажем додатка, за допомогою якого клієнти та співробітники можуть відстежувати свою роботу, а також створенням команди за кордоном (outstaff). Сфера діяльності компанії – координація, управління та проєктування закордонних будівельних проєктів. Компанія спеціалізується на таких напрямках, як проєктування громадських, житлових і промислових будівель, створення детальних топографічних планів доріг, міської місцевості. Співробітники професійно працюють з ОВіК та ВК, алюмінієвими фасадами та металоконструкціями, створенням топографічних планів у масштабах 1:250, 1:500 та 1:1250 на основі хмар точок та 3D-моделей.
Ірина розповіла про переваги роботи з міжнародною компанією, особливості дистанційної роботи в міжнародних проєктах та показала приклади реальних проєктів, з якими працює компанія. Водночас студентська аудиторія активно ставила питання щодо специфіки діяльності компанії, тонкощів проведення співбесіди та особливостей дистанційного працевлаштування на світовому ринку.