Кохання – це важливе для кожної людини почуття, енергія, яка рухає життям, розмальовує його в яскраві тони. Це таємнича формула щасливих сімейних стосунків.
«Любити відкрити очима» – під такою назвою відбувся тренінг про психологію почуттів, який психолог університету Мирослава Ходакова 29 лютого 2024 року провела на факультеті будівництва та архітектури.
Дівчата і хлопці з груп Буд-11 і Арх-31 дуже активно долучилися до різного роду вправ, приготованих психологом. Спершу було знайомство: на валентинці кожен із присутніх мав коротко представити себе, як би він це зробив на сайті знайомств. Далі в групах відбулася вправа «Ідеальний хлопець – Ідеальна дівчина»: хлопці писали про дівчат, дівчата про хлопців, а потім було обговорення. Потім аудиторія роздумувала над тим, якою має бути справжня любов: відмінності любові, кохання, закоханості. Студенти генерували цікаві й важливі для себе ідеї під час мозкового штурму «Життєві цінності», витягували жартівливі передбачення на сьогодні або на найближчий час із «глечика побажань», а закінчився тренінг притчею «Як знайти щастя» та солодкими валентинками.