29 лютого 2024 року на факультеті будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування в рамках профорієнтаційної роботи у віддаленому режимі через платформу Zoom відбулася зустріч зі студентами ВСП «Чернівецький фаховий коледж ЛНУП».
З привітальним словом виступила директор коледжу Наталія Сорочан. Заступниця декана факультету будівництва та архітектури к.т.н., доцент кафедри технології та організації будівництва Софія Бурченя ознайомила студентів коледжу з факультетом будівництва та архітектури та освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка бакалаврів в університеті, з особливостями вступної кампанії 2024 року. Значну увагу було акцентовано на важливості результатів національного мультипредметного тесту для вступу на омріяну спеціальність. Детально було подано інформацію щодо структури факультету, сфер наукової та практичної діяльності викладачів і студентів.
Андрій Степанюк, завідувач кафедри архітектури, наголосив на важливості здобуття повної вищої освіти для успішного працевлаштування, підкреслив можливість поєднання освіти та трудової діяльності за дуальною формою навчання, розповів про академічну мобільність, навів приклади успішного навчання на факультеті випускників Чернівецького коледжу.
Студенти коледжу під час зустрічі ставили запитання щодо умов і вартості навчання на факультеті будівництва та архітектури, отримали на них вичерпні відповіді та домовились про очну зустріч на базі Львівського національного університету природокористування наприкінці березня.