Віднедавна щорічно 14 березня відзначається нове наукове свято – Міжнародний день математики. Дата святкування обрана на честь Міжнародного дня числа «Пі» та, власне, перших трьох знаків цієї математичної константи (3.14 за американською системою запису).
Уже стало доброю традицією відзначати це свято на кафедрі вищої математики Львівського національного університету природокористування. Творчі конкурси, цікаві математичні задачі та ребуси, які під силу креативним командам студентів-першокурсників, були основними на дійстві, що проходило під лозунгом «Математика для кращого світу».
У математичній вікторині змагалися студенти факультетів будівництва та архітектури, управління, економіки та права, механіки, енергетики та інформаційних технологій.
Команди змагалися на рівних, демонструючи відмінні знання та креативне мислення, а численна публіка гаряче вболівала за рідні факультети.
У результаті перше місце виборола команда факультету управління, економіки та права; друге місце посіли студенти факультету будівництва та архітектури, третє – студенти факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій.
Щиро вітаємо переможців! Мить успіху – це лише коротка пауза перед новим стартом. Тож нехай енергія таких миттєвостей дає поштовх до нових звершень! Нехай завжди горить ентузіазм в очах та розкриваються нові можливості під мирним небом!