13 березня 2024 р. здобувачі освіти випускних груп спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ВСП «Львівський фаховий коледж ЛНУП» разом із завідувачкою відділення будівництва, цивільної інженерії та архітектури Надією Мотою, головою циклової комісії будівництва та архітектури Наталією Матляк і викладачем спецдисциплін Андрієм Височенком відвідали Львівський національний університет природокористування в рамках профорієнтаційної роботи.
Доцент кафедри технології та організації будівництва Софія Бурченя ознайомила майбутніх абітурієнтів з умовами вступу на спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» та 022 «Дизайн», структурою університету та факультету будівництва та архітектури.

Завідувач кафедри архітектури, доцент Андрій Степанюк ознайомив здобувачів освіти із кваліфікаційними роботами, розробленими випускниками кафедри, макетною майстернею, аудиторією малюнку та живопису, сучасною інноваційною кімнатою.
Заступник декана з наукової роботи, доцент кафедри архітектури Олександра Колодрубська ознайомила з дисциплінами, які читаються на спеціальностях 191 «Архітектура та містобудування» і 022 «Дизайн», а також дала ґрунтовні відповіді на запитання, які цікавили здобувачів освіти.
Завідувач кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки, майстер спорту України Ігор Вовк провів екскурсію по кафедрі та показав спортивні та тренажерні зали, зал боксу та вільної боротьби, що не менш зацікавило студентів коледжу.
Наприкінці зустрічі здобувачі освіти ознайомилися з конструкцією тимчасового купола над землевпорядним корпусом, який був зруйнований ворожими шахедами.
Ми вдячні гостям із Львівського фахового коледжу ЛНУП за приємні хвилини спілкування і сподіваємося, що вони поповнять студентські лави університету!