7-11 травня 2024 р. відбувся робочий візит викладачів Львівського національного університету природокористування, а саме доцента кафедри енергетики Романа Кригуля та доцента кафедри технології та організації будівництва Софії Бурчені, до Гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташиця (м. Краків, Польща) у рамках освітнього проєкту програми Erasmus+ UKRENERGY «Інноваційні магістерські курси на підтримку покращення енергетичного та вуглецевого сліду будівельного фонду України» (англ. «Innovative Master Courses Supporting the Improvement of the Energy and Carbon Footprint of the Ukrainian Building Stock»).

Проєкт передбачає створення магістерських програм і просування досвіду Європейського Союзу та України щодо освітніх методологій і знань, пов’язаних з енергоефективністю, зокрема впровадження інноваційних магістерських курсів щодо енергоефективності будівель та зменшення вуглецевого сліду в будівельному фонді України.
Під час візиту у перші два дні учасники робочої зустрічі прозвітували про обсяг виконаних робіт у рамках проєкту, обговорили умови закупівлі обладнання та методику викладання дисциплін на запланованих освітніх програмах. На третій день учасники змогли ознайомитися з лабораторіями Гірничо-металургійної академії та проведенням навчального процесу для здобувачів вищої освіти.
Наприкінці зустрічі було обговорено завдання на наступний етап виконання проєкту.