3 жовтня 2024 року відбулася міжнародна науково-практична студентська конференція «Актуальні проблеми будівництва та архітектури» у рамках XXV Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес». Здобувачі вищої освіти факультету будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування активно долучилися до роботи заходу. Під головуванням доцента Юрія Боднара молоді науковці представили свої наукові напрацювання. Досліджувані питання були надзвичайно актуальними, про що свідчила і жвава наукова дискусія, яка супроводжувала доповіді.
Цього року актуальними стали такі теми: проблеми будівництва в містах; сучасні виклики у сфері будівництва та архітектури; переваги та недоліки модульних будинків; інтеграція екологічних технологій в архітектурі; кольорова графіка як прийом зображення архітектурного об’єкта в навколишньому середовищі; архітектура міста та креативні підходи до адаптації в нових реаліях тощо.
Дякуємо учасникам за цікаві змістовні доповіді, аудиторії – за пильну увагу та жваву наукову дискусію, а нашим захисникам – за можливість навчатися і працювати!