4 квітня 2023 р. відбулося підписання угоди про співпрацю між Державним навчальним закладом «Львівське вище професійне художнє училище» та Львівським національним університетом природокористування.

Серед переваг такої співпраці є не лише продовження здобуття освіти за спорідненими спеціальностями, зокрема для випускників ОКР «Фаховий молодший бакалавр», та опанування вищої освіти, а й реалізація спільних дослідницьких і освітніх проєктів, обмін педагогічним досвідом і науковою інформацією, співучасть у міжнародних наукових та освітніх проєктах, спільна організація симпозіумів, семінарів, конференцій, обмін дидактичними матеріалами, користування ресурсами бібліотек навчальних закладів тощо.

Представниками від Львівського національного університету природокористування були доктор мистецтвознавства, доцент, в.о. професора кафедри архітектури Романа Василівна Кюнцлі та кандидат архітектури, доцент, завідувач кафедри архітектури Андрій Володимирович Степанюк. Зустріч була змістовною, результативною і проходила під гаслом: об’єднуючи зусилля – ми розвиваємось.

Підписання такої угоди про співпрацю сприяє принципу ступеневості освіти, а також надає низку переваг випускникам Львівського вищого професійного художнього училища в реалізації їх професійних і кар’єрних амбіцій.