Доцент кафедри технології та організації будівництва Тарас Осадчук і доцент, завідувач кафедри технології та організації будівництва Львівського національного університету природокористування Юрій Фамуляк у співавторстві з доцентом кафедри архітектурного проєктування та інженерії Леонідом Вознюком (НУ «ЛП»), доцентом кафедри будівельних конструкцій Оленою Петровою та аспірантом Владиславом Тенесеску (ХНУМГ ім. О.М. Бекетова) взяли участь у 3-й Міжнародній конференції «Смарт-технології в міській інженерії» (The 3rd International Conference on Smart Technologies in Urban Engineering STUE – 2024).

Науковий захід відбувся онлайн 13-15 червня 2024 р. у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова і мав на меті об’єднати провідних академічних учених, дослідників і представників зацікавлених сторін із широкого спектра галузей для обміну досвідом, найкращими практиками і результатами досліджень щодо всіх аспектів та інновацій інтелектуальних технологій у міській інженерії.
У доповіді «Structural Use of Laminated Glass in Grid Shells» науковці подали інформацію про дослідження несучої здатності та деформативності скляних багатошарових плит, які використовують як несучі елементи в конструкціях оболонок.