До Всесвітнього дня математики та числа Пі 22 березня 2023 року на кафедрі вищої математики Львівського національного університету природокористування було проведено математичну вікторину між студентами факультетів будівництва та архітектури, управління, економіки та права, механіки, енергетики та інформаційних технологій. Ведучою заходу стала доцент кафедри вищої математики Мар’яна Богач, а до складу журі увійшли завідувач кафедри вищої математики Тарас Бубняк, доцент кафедри вищої математики Лариса Шпак і заступниця декана факультету будівництва та архітектури з виховної роботи Олена Дерпак.
До уваги студентів були конкурси бліцзавдань та цікавих математичних задач, де треба було проявити свою ерудицію і швидкість міркувань. Команди змагалися на рівних, демонструючи відмінні знання в задачах на логічне мислення і виконуючи різної складності математичні обчислення, а численна публіка гаряче вболівала за рідні факультети.
В результаті запеклої боротьби перше місце виборола команда факультету управління, економіки та права; друге і третє розділили команди факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій і факультету будівництва та архітектури. А солодкі призи стали приємною нагородою для всіх учасників.
Вітаємо переможців і бажаємо всім, щоб добро додавалося, щастя множилося, радість ділилася, а негаразди лише віднімалися!