24 травня 2024 р. відбулося нагородження найактивніших учасників Всеукраїнської студентської наукової конференції «Українознавчі студії в контексті сучасної доби: філософський, історичний та філологічний аспекти», яку було проведено 15-16 травня на кафедрі гуманітарної освіти Львівського національного університету природокористування. Також за організацію проведення наукового заходу та якісну підготовку студентських наукових робіт було відзначено доцентів кафедри гуманітарної освіти Анжелу Кузу і Олену Дерпак.

В.о. ректора ЛНУП Василь Лопушняк під час нагородження наголосив на надзвичайній важливості гуманітарних досліджень у становленні молодих науковців, адже це не тільки перші кроки в наукових дослідженнях, а й плекання в них справжніх особистостей, небайдужих до власної національної ідентичності та національної пам’яті. Також Василь Іванович подякував студентам та їх керівникам за звернення до висвітлення історій Героїв української сучасності, які віддають свої життя на нашу свободу.
Студентка Соломія Лехів від імені студентської молоді подякувала за можливість долучитися до такого заходу як своєрідний вихід із зони комфорту, який дозволить, долаючи власні страхи, робити кроки у сфері наукових досліджень, а ще змогти висловити власне бачення актуальних проблем сьогодення.
На завершення проректор з наукової роботи Богдан Гулько наголосив на тому, що такі події – це ще й гуртування однодумців, а українці тепер як ніколи переконуються, що їхня сила в єдності та згуртованості.
Отож разом до нових звершень!