Баранович Андрій Миколайович

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

2010 рік – здобув диплом магістра за спеціальністю «Архітектура будівель та споруд» (ВК № 40016451).

2023 рік – здобув диплом магістра за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» (М22 №102629).

Призначений на посаду старшого викладача кафедри архітектури з 2011 року. Призначений на посаду викладача відділення будівництва, цивільної інженерії та архітектури Львівського фахового коледжу ЛНУП з 2016 року.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 12 років.

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Тривимірна комп’ютерна графіка в дизайні», «ЕОМ в архітектурному проєктуванні», «Інженерний дизайн», «Рисунок, живопис, скульптура», «Інженерна та комп’ютерна графіка», «Комп’ютерна техніка і основи комп’ютерного моделювання».

З 24 лютого 2022 р. мобілізований до лав ЗСУ.

Бере участь у виконанні науково-технічних програм та у роботі науково-методичних та технічних рад.

У 2020 році пройшов онлайн підвищення кваліфікації у Науково-методичному центрі ВФПО у формі курсу-практикуму «Професійна розробка електронного освітнього контенту» (Модуль 1. «Корисні програми для педагога»).

У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».

У 2021 році пройшов підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету. Тема: «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».

 

Навчально-методичні та наукові публікації

Має 6 публікацій (наукових та навчально-методичного характеру).

ORCID ID: https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0001-5783-7897

Google Academy: https://scholar.google.com.ua/citations?user=NzpaoUwAAAAJ&hl=uk