e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У 1992 р. закінчив Харківський державний університет за спеціальністю «Експериментальна ядерна фізика». Цього ж року захистив другу дипломну роботу з філософії на кафедрі теорії культури і філософії науки ХДУ.
Кандидат філософських наук із 1997 р.
Вчене звання доцента присвоєно у 2002 році.
Із 2004 р. і досі – доцент кафедри теоретичної і практичної філософії філософського факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Призначений на посаду доцента кафедри гуманітарної освіти 2022 року.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 29 років, у цьому закладі – пів року.
Основні навчальні курси, які веде: «Філософія», «Філософія права», «Традиційна логіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня.
Коло наукових інтересів: філософські теорії конечності та доступу, системи та стратегії філософування, онтологія та генеалогія філософського акту, метафілософські дослідження, генеалогія, феноменологія і культурна симптомологія концептів.
У листопаді-грудні 2017 року пройшов стажування у Харківському національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» на тему «Філософія в політехнічному університеті».
Із березня до травня 2023 р. проходить стажування на кафедрі історії філософії філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка на тематику «Філософія як подія, історичний феномен та академічна дисципліна».

Автор близько 65 робіт, серед яких 55 наукових і 10 навчально-методичних.
GOOGLE scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?user=FAdrIQUAAAAJ
ORCID ID: 0000-0001-9471-1265