2010 року закінчив Національний університет «Острозька академія», спеціальність «Історія», кваліфікація «Магістр історії».
Кандидат історичних наук з 2014 року.
Призначений на посаду в.о. доцента кафедри гуманітарної освіти з 01 вересня 2023 року.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах фахової передвищої освіти – 5 років.
Основні навчальні курси, які веде викладач: «Історія України» (основний), «Філософія» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Коло наукових інтересів: політична історія, історія міжнародних відносин, історія української діаспори.
У 2019 році пройшов підвищення кваліфікації у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Тематика підвищення кваліфікації – «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».
У 2020 році пройшов підвищення кваліфікації у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Тематика підвищення кваліфікації – «Розвиток професійних компетентностей (історія, основи філософії, громадянська освіта)».
У 2022 році пройшов курс «Впровадження навчальної хмари ICloud в освітній процес» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
У 2023 році пройшов підвищення кваліфікації у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за навчально-тематичною програмою «Розвиток професійних компетентностей у педагогічній діяльності» з дисциплін «Історія України», «Історія: Україна і світ».

Навчально-методичні та наукові публікації
Має 11 публікацій у фахових виданнях України, з них 11 наукового характеру.