Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» денної форми навчання

18 січня 2024 року на кафедрі технології та організації будівництва проведено попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» денної форми навчання спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Захист проходив у віддаленому режимі на базі платформи Zoom. На зустрічі були присутні викладачі кафедри і здобувачі вищої освіти, для яких випусковою є кафедра технології та організації будівництва. Серед запрошених також був декан факультету будівництва та архітектури Андрій Мазурак.
На початку зустрічі завідувач кафедри Юрій Фамуляк привітав учасників з успішним проходженням антиплагіатної перевірки їх випускових кваліфікаційних робіт, коротко озвучив порядок процесу публічного захисту кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти. Доцент кафедри Софія Бурченя ознайомила присутніх із графіком захисту, який проходитиме 24-30 січня 2024 року. Здобувачі вищої освіти коротко розказали про свої кваліфікаційні роботи, вибірково демонструючи презентаційні матеріали. Викладачі кафедри мали змогу поставити низку питань щодо змісту і наповнення кваліфікаційних робіт. Зустріч пройшла в доброзичливій та конструктивній атмосфері.
За результатами зустрічі прийнято рішення щодо допуску здобувачів вищої освіти до захисту кваліфікаційних робіт для здобуття ОС «Магістр» за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».