Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події 2014 року не можуть залишити байдужими нас, справжніх українців – працівників, викладачів та студентів Львівського національного аграрного університету.

22 лютого 2018 року на факультеті агротехнологій і екології відбувся виховний захід, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. В заході взяли участь студенти-першокурсники та керівники-наставники академічних груп, які пригадали події, що відбувалися в Україні з листопада 2013 року до трагічного місяця лютого 2014 року. Усі присутні віддали шану нашим великим героям, які в боротьбі за волю і долю українського народу, за його державну самостійність і незалежність віддали своє життя. Серед цих героїв з найновішої історії України є житель міста Дублян Анатолій Жаловага, а також викладач Вишнянського коледжу Львівського НАУ Володимир Жеребний. Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто поклав життя за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України.

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-охоронцями на небі.