5 жовтня 2018 року Львівський НАУ відвідали вчені зі Саудівської Аравії – представники інвестиційної компанії Salik, яка є інвестором Continental Farmers Group, в складі якої є ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед».
В складі делегації гостей прибули доктор Джафар Бешір та його асистент Бадр Альфахад, радник з питань агрономії ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» доктор Кіф Доусон з Англії, Ірина Савка – заступник директора, Василь Болехівський – агроном та Дмитро Мороз – менеджер зі зв’язків з громадськістю ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед».
Львівський НАУ на зустрічі представляли ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський, перший проректор Віталій Боярчук, проректор з наукової роботи Ігор Яців, декан факультету агротехнологій і екології Володимир Бальковський, заступник декана факультету з науково-дослідної роботи Володимир Борисюк, завідувач кафедри технологій у рослинництві Володимир Лихочвор та доцент кафедри агрохімії та ґрунтознавства Віктор Іванюк.


Метою зустрічі були активізація та розвиток співпраці між Львівським НАУ і науково-виробничими організаціями Саудівської Аравії, зокрема обмін досвідом щодо актуальних проблем аграрної сфери та продуктивного ведення сільського господарства.
Учасники зустрічі провели круглий стіл, на якому вчені обмінялися науковими і практичними напрацюваннями. Зокрема доктор Джафар Бешір виступив перед присутніми з доповіддю про проблеми зростання народонаселення Землі та забезпечення людства здоровими продуктами харчування, поділився досвідом ведення аграрного бізнесу на землях Західної України. Від університету виступив професор кафедри технологій у рослинництві, член-кореспондент НААНУ Володимир Лихочвор, який прочитав перед учасниками круглого столу лекцію на тему «Інтенсивні технології вирощування озимої пшениці з рівнем урожайності 80-100 ц/га».
Крім цього, гості відвідали музей ґрунтів України кафедри агрохімії та ґрунтознавства, зоологічний музей кафедри екології і низку навчально-наукових лабораторій факультету агротехнологій і екології. За результатами візиту учасники зустрічі висловили сподівання, що в майбутньому такі зв’язки переростуть в спільні проекти, які будуть корисними як для нашого університету, так і для колег зі Саудівської Аравії та ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед».