На факультеті агротехнологій та екології проведено семінар «Здоров’я рослин – здоров’я нації», в якому взяли участь представник фірми «UKRAVIT» Олег Задорожній та студенти й викладачі факультету. Представник фірми поінформував про застосування у сільському господарстві мікродобрив та засобів захисту рослин, які користуються великим попитом серед виробників сільськогосподарської продукції.
Завідувач кафедри садівництва та овочівництва імені професора І.П. Гулька доцент О.Й. Дидів обґрунтувала результати досліджень, проведених на розсаді ранньої капусти, призначеної для висаджування в плівкові теплиці та тунельні укриття із застосуванням мікродобрив фірми «UKRAVIT». На основі проведених досліджень можна стверджувати, що вирощена овочева продукція капусти ранньої з використанням мікродобрив екологічно безпечна для використання. Фірма «UKRAVIT» пропонує оптимальні адаптовані системи захисту та підживлення овочевих рослин.


«UKRAVIT» – українська аграрна компанія, національний лідер ринку засобів захисту рослин і мікродобрив – оголошує відбір студентів для участі в унікальній програмі стажування «Формула успіху», що надасть можливість перейняти передовий світовий досвід агрономії у захисті та живленні рослин. Представник фірми зробив акцент на можливості проходження студентами факультету агротехнологій і екології виробничих практик, стажування з метою залучення їх як менеджерів або експертів фірми «UKRAVIT» у різних регіонах України. Студенти взяли участь у тестуваннях, що дало змогу виявити їхні знання з технології вирощування різних сільськогосподарських культур. Після успішного проведення тестування Олег Задорожній відзначив високий рівень знань студентів факультету агротехнологій і екології.