11 листопада 2019 року у Львівському Будинку вчених відбулися урочисті заходи, присвячені Всесвітньому дню науки в ім’я миру та розвитку. З вітальними словами до лауреатів обласної премії, працівників наукових установ та викладачів вищої освіти Львівської області виступили: заступник голови обласної державної адміністрації І.М. Собко, заступник  голови обласної ради Ю.І. Гудима, голова Західного наукового центру НАН України та МОН України академік НАН України З.Т. Назарчук.

Основна увага промовців була зосереджена на активній життєвій позиції кожного науковця, застосуванні здобутих знань на практиці та покращенні матеріальної бази для проведення наукових досліджень. Усім відомим і молодим ученим, знаним фахівцям побажали успіхів на науковій ниві, творчих злетів, натхнення, перемог заради миру і розвитку.

Опісля за значні досягнення в галузі науки, які сприяють соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі, та з нагоди Всесвітнього дня науки відомим ученим і знаним фахівцям вручили 30 дипломів та премій, талановитим молодим ученим і спеціалістам – 120 дипломів та премій.

Серед нагороджених – троє викладачів нашого університету:

  • к. с.-г. н., в. о. завідувача кафедри садівництва та овочівництва імені професора І.П. Гулька, доцент Ольга Йосипівна Дидів;
  • к. е. н., в. о. доцента кафедри геодезії і геоінформатики Зоряна Русланівна Рижок;
  • к. т. н., старший викладач кафедри електронних систем Віталій Романович Левонюк.