3 грудня 2019 року студенти факультету агротехнологій і екології Львівського національного аграрного університет відвідали Міжнародну спеціалізовану виставку галузі плодоовочівництва «Fresh Business Expo», яка відбулася у місті Києві (МВЦ). Студенти також взяли участь в ХVІ Міжнародній конференції «Овочі та фрукти України – 2019. Експортний прорив!».

Виставка присвячена технологіям вирощування та переробки, зберігання та маркетингу плодоовочевої продукції. Під час виставки студенти ознайомились із сучасними технологіями вирощування овочевих культур у відкритому та захищеному ґрунті, плодових та ягідних культур, широким сортиментом галузі плодоовочівництва. Відвідали семінар тепличних технологій та обладнання для вирощування плодоовочевої продукції. Приємно зазначити, що наші студенти на виставці познайомилися зі студентами агробіологічного факультету НУБІП, поспілкувалися, обмінялися враженнями, зробили спільне фото на згадку про участь в такому цікавому заході.

Важливо відмітити, що студенти мали можливість познайомитися та поспілкуватись про співпрацю Львівського НАУ із радником з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів Рейнаудом Наутеном.

Студенти ЛНАУ після завершення першого дня виставки відвідали меморіал пам’яті Небесної Сотні та вшанували загиблих під час Революції гідності та військових, які загинули під час війни на Донбасі, а також взяли участь у богослужінні у Михайлівському Золотоверхому соборі та ознайомилися з іншими історичними та культурними пам’ятками міста Києва.

Студенти групи Св-21, Св-31 Аг-21 та Аг-22 висловлюють вдячність к.с.-г.н. доценту І.В. Дидіву за організацію поїздки, а також за те, що мали можливість підвищити свій професійний рівень. Студенти ще раз переконалися, що професія агронома-плодоовочівника є найблагороднішою, цікавою та затребуваною на ринку праці.