25-27 березня 2020 р. на факультеті агрономії та лісівництва Вінницького національного аграрного університету відбулось підсумкове рецензування ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 201 «Агрономія».

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у Вінницькому національному аграрному університеті конкурс проходив у два тури.

Рішенням галузевої конкурсної комісії на основі результатів рецензування 60 наукових студентських робіт з різних ЗВО України претендентами на перемогу у конкурсі визначено авторів 15 наукових робіт. 

Студент групи АГ-32 факультету агротехнологій і екології Львівського національного аграрного університету Є.І. Шуміло нагороджений дипломом ІІІ ступеня за наукову роботу «Продуктивність ячменю ярого залежно від ефективності контролювання забур’яненості агроценозу в західному лісостепу України». Роботу виконано на кафедрі технологій у рослинництві під керівництвом доктора с.-г. наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України І.А. Шувара.

Вітаємо переможців та бажаємо здобуття нових вершин у науковій діяльності!