Тісна співпраця факультету агротехнологій і екології Львівського національного аграрного університету з виробництвом, часті зустрічі стейкхолдерів зі студентами є запорукою якості практичної підготовки здобувачів вищої освіти та досягнення ними результатів навчання, здобуття загальних та фахових компетентностей, передбачених освітніми програмами «Агрономія», «Захист і карантин рослин», «Садівництво та виноградарство».

12 жовтня 2020 р. відбувся лекторій-семінар для студентів випускних курсів та викладачів факультету з представниками компанії «Суффле Агро Україна». Доповідачами були Даніїл Сергійович Пулькін – фахівець із підбору персоналу, Артур Вікторович Бердюков – керівник напрямку розвитку продукту Farmi, а також випускник факультету агротехнологій і екології Львівського національного аграрного університету, рецензент ОП «Агрономія» за першим (бакалаврським) рівнем освіти к.с.-г.н. Володимир Васильович Альохін – менеджер із продажу продуктів компанії. Модератором семінару був завідувач кафедри технологій у рослинництві, член-кореспондент НААНУ, професор Володимир Володимирович Лихочвор.

Доповідачі ознайомили присутніх із політикою та діяльністю компанії в Україні, вимогами до знань та умінь персоналу, продуктами компанії, зокрема з безкоштовним мобільним додатком Farmi, що є надійним помічником у роботі сучасного агронома, передовими технологіями вирощування зернових культур.

Підсумки зустрічі підвів декан факультету доцент Володимир Васильович Бальковський, наголосивши на важливості формування у студента інтегральних компетентностей, пов’язаних зі здатністю вирішувати складні фахові завдання та практичні проблеми, що характеризуються комплексністю та відповідністю зональних умов.