4 лютого 2021 року на факультеті агротехнологій і екології Львівського національного аграрного університету відбувся День відкритих дверей для випускників загальноосвітніх шкіл в онлайн-форматі з використанням платформи Zoom.
Цей захід розпочав вступним вітальним словом декан факультету, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Володимир Васильович Бальковський. Декан факультету у презентаційній формі детально ознайомив присутніх зі спеціальностями, за якими на факультеті здійснюється підготовка майбутніх фахівців, та особливостями навчання.
Завідувачі кафедр, гаранти освітніх спеціальностей, детальніше розповіли про специфіку й особливості кожної спеціальності. Зі спеціальностями 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» ознайомив завідувач кафедри екології, кандидат біологічних наук, доцент Петро Романович Хірівський; про спеціальності 201 «Агрономія» та 202 «Захист і карантин рослин» детально розповіла кандидат сільськогосподарських наук, доцент Галина Олексіївна Косилович; зі спеціальністю 203 «Садівництво і виноградарство» ознайомила завідувач кафедри садівництва та овочівництва ім. професора І.П. Гулька, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ольга Йосипівна Дидів.


Щиро дякуємо організаторам та всім учасникам заходу за активну участь, а майбутнім абітурієнтам бажаємо успішно завершити навчання, скласти ЗНО та стати студентами Львівського національного аграрного університету.