22 грудня 2021 р. на факультеті агротехнологій і екології Львівського національного аграрного університету було проведено День відкритих дверей. На захід були запрошені старшокласники та випускники загальноосвітніх закладів, студенти професійно-технічних училищ та коледжів Львівщини, Рівненщини, Івано-Франківщини та Волині. У зв’язку з оголошеним карантином через пандемію Covid-19 захід відбувся в дистанційному режимі з використанням платформи Zoom.
З вітальним словом до гостей заходу звернувся декан факультету доцент Володимир Бальковський, який ознайомив учасників з історією та сьогоденням університету, з досягненнями та традиціями факультету, а також презентував майбутнім вступникам спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті.
Про особливості та правила проведення вступної кампанії у 2022 р. поінформувала відповідальний секретар приймальної комісії Львівського НАУ доцент Юлія Голячук.
Про особливості теоретичного та практичного навчання за спеціальностями та про перспективи подальшого працевлаштування розповіли гаранти освітніх програм Галина Косилович (202 «Захист і карантин рослин»), Петро Хірівський (101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища»), Ольга Дидів (203 «Садівництво та виноградарство», 206 «Садово-паркове господарство»), Петро Завірюха (201 «Агрономія»).