28 березня 2023 року на факультеті агротехнологій та екології відбувся семінар щодо стану виконання кваліфікаційних робіт здобувачами РВО «Бакалавр» та питань академічної доброчесності за участю першого проректора ЛНУП, доцентки Ірини Федів, начальника НМВЯВО, доцента Олега Микули, декана факультету агротехнологій та екології Володимира Бальковського, науково-педагогічних працівників факультету та здобувачів вищої освіти, що навчаються за ОПП «Екологія», ОПП «Технології захисту навколишнього середовища», ОПП «Захист і карантин рослин».
Під час семінару перший проректор Ірина Федів наголосила на необхідності дотримання чіткої процедури виконання і оформлення кваліфікаційної роботи здобувачами, а також вказала шляхи вирішення труднощів у процесі виконання роботи. Олег Микула висвітлив питання щодо необхідності дотримання вимог академічної доброчесності та процедури проходження антиплагіатної перевірки кваліфікаційних робіт.
Здобувачі вищої освіти проінформували присутніх про ступінь готовності кваліфікаційних робіт, терміни виконання окремих етапів, окреслили проблеми, з якими стикаються під час написання робіт.
Захід пройшов у дружній, конструктивній атмосфері. Бажаємо здобувачам наполегливості та натхнення у процесі завершення написання кваліфікаційної роботи та підготовки доповідей за результатами наукових досліджень.