6 квітня 2023 року на факультеті агротехнологій та екології Львівського національного університету природокористування був проведений День відкритих дверей, який відбувався в режимі онлайн із використанням платформи Zoom. До заходу долучилися керівники загальноосвітніх закладів та школярі Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської областей, а також потенційні вступники з Івано-Франківського, Горохівського, Мирогощанського, Вишнянського та Львівського коледжів.
Декан факультету агротехнологій та екології, доцент Володимир Бальковський ознайомив учасників заходу з університетом та факультетом зокрема, а також відзначив переваги навчання у ЛНУП.
Відповідальний секретар Приймальної комісії університету, доцент Юлія Голячук поінформувала про особливості вступної кампанії 2023 р.
Гаранти освітніх програм (к.б.н., доцент Петро Хірівський, к.т.н., доцент Оксана Мазурак, к.с.-г.н., професор Петро Завірюха, к.б.н., доцент Галина Косилович, к.с.-г.н., доцент Ольга Дидів та к.с.-г.н., в.о. доцента Віра Мороз) ознайомили майбутніх вступників з переліком спеціальностей факультету та перспективами працевлаштування фахівців, що навчаються за відповідними освітньо-професійними програмами.