20 квітня у Люблінському природничому університеті (Польща) відбувся IV Міжнародний симпозіум студентських наукових товариств (IV Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych), який пройшов під девізом «Навколишнє середовище – рослина – тварина – продукт» («Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt»).
У рамках співпраці між Львівським національним університетом природокористування та Люблінським природничим університетом у симпозіумі взяли участь студенти групи Аг-21 Вадим Грищук і Аліна Довбиш під керівництвом професора, д.с.-г.н. І.А. Шувара (тема доповіді «Productivity of agrocenosis of taifun variety potatoes in crop rotation of short rotation») та студент групи Зр-11 Дмитро Боднарчук і студентка групи Зр-41 Христина Гебуза під керівництвом в.о. доцента, к.с.-г.н. Г.М. Корпіти (тема доповіді «Effectiveness of the use of herbicides in the soybean weed protection system»).


Приємно, що наші студенти успішно виступили з доповідями, які презентували англійською мовою. На цьому особливо наголосив координатор секції агробіоінженерії д-р інж. Адам Гаврилюк.
Студентів групи Аг-21 відзначено як кращих молодих науковців за представлену доповідь і нагороджено дипломом III ступеня. Від імені оргкомітету усі учасники наукового форуму отримали сертифікати та подяки.
Студенти звільнені від оплати за участь у конференції (доповіді) та за публікацію матеріалів доповідей у монографії в рамках симпозіуму.