16 лютого 2024 року на кафедрі агрохімії та ґрунтознавства Львівського НУП в рамках навчального процесу з дисципліни «Система точного землеробства» (викладач – к.с-г.н., доцент Віктор Іванюк) відбулася відкрита лекція-презентація на тему «Особливості використання платформи Cropwise», представлена експертом з розвитку агрономії компанії «Syngenta» Світланою Миронескул. Відкрив захід декан факультету агротехнологій та екології, доцент, к.с-г.н. Володимир Бальковський.
Під час лекції-презентації було детально розкрито практичні аспекти широкого використання систем точного землеробства. Зміст презентації викликав значний інтерес у студентів та зацікавив їх у глибшому вивченні цієї сфери агровиробництва. За підсумками лекції спільно з організаторами та ініціаторами заходу було узгоджено можливості проходження виробничої практики для студентів, які виявили бажання, на базі компанії «Syngenta».
Дякуємо гостям – Світлані Миронескул, експерту компанії «Syngenta», та нашому випускнику, уродженцю Дублян Олександру Дикому, регіональному менеджеру з маркетингу компанії «Syngenta» на Заході України.