21 лютого 2024 року науково-педагогічними працівниками кафедри екології та кафедри садівництва та овочівництва ім. професора І.П. Гулька проведено чергову профорієнтаційну зустріч для студентів спеціальностей 101 «Екологія» та 206 «Садово-паркове господарство» Львівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування та їх наставників, а саме завідувача відділення екології, туризму та менеджменту Стефанії Рибак, завідувача відділення комп’ютерних наук, садово-паркового господарства та землеустрою Ганни Цуняк.
Провели зустріч із випускниками завідувач кафедри екології Петро Хірівський і завідувач кафедри садівництва та овочівництва ім. професора І.П. Гулька Ольга Дидів, доцентом Галиною Лисак зроблена презентація парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Дублянський». Декан факультету агротехнологій та екології Володимир Бальковський наголосив на правилах прийому на навчання до ЗВО за наявності сертифікатів НМТ.
Дуже цікаву екскурсію у дендропарку студентам провела к.б.н., доцент, гарант ОПП «Садово-паркове господарство» Галина Лисак, а також відбулася захоплива і насичена екскурсія до музею Степана Бандери завдяки керівнику музею Яні Борщ.