10 квітня 2024 р. факультет агротехнологій та екології відвідали учні випускних класів ЗОШ Івано-Франківської громади Яворівського району Львівської області. Профорієнтаційну зустріч із майбутніми студентами провели науково-педагогічні працівники кафедри генетики, селекції та захисту рослин.
Завідувач кафедри Юлія Голячук розповіла учням про університет і факультет агротехнологій та екології, а також про особливості вступної кампанії 2024 року, заступник декана факультету Галина Косилович відповіла на запитання щодо організації навчального процесу за освітніми програмами факультету. Професор Петро Завірюха провів захоплюючу екскурсію музеєм історії університету, а доценти Олег Андрушко, Інна Тригуба та в.о. доцента Ганна Корпіта представили матеріально-технічну базу факультету агротехнологій та екології, а також провели ознайомчу екскурсію студентським містечком. Окрім цього, цікавий екскурс в історію життя Степана Бандери провела директор музею лідера ОУН Яна Борщ, а з бібліотечним фондом ознайомила директор бібліотеки Марія Грицевич.
Наші гості мали можливість прогулятися парком і помилуватися мальовничими краєвидами студентського містечка Львівського ЛНУП.
Кафедра генетики, селекції та захисту рослин щиро дякує адміністрації школи за активну участь у профорієнтаційній зустрічі з учнями, а також радо запрошує на навчання майбутніх студентів!