30 травня 2024 р. на кафедрі тваринництва і кормовиробництва факультету агротехнологій та екології Львівського національного університету природокористування відбулось відкриття методичного кабінету. В.о. ректора ЛНУП, д.с.-г.н., професор Василь Лопушняк привітав працівників кафедри із цією знаковою подією, адже на сьогоднішній день дуже непросто започатковувати такі ініціативи, водночас наголосив на важливості цього кроку не лише для зростання іміджу серед здобувачів вищої освіти тваринницької галузі, але й для популяризації кормовиробництва.

В.о. завідувача кафедри, д.вет.н., професор Наталія Огородник висловила сподівання, що представлені у методичному кабінеті експонати будуть суттєвою допомогою науково-педагогічним працівникам у викладанні теоретичного матеріалу та проведенні практичних занять, а студентам дозволять краще закріпити отримані знання й здобути нові навички, оскільки у ньому зібрано велику колекцію українських та іноземних періодичних друкованих праць, навчальних посібників, підручників, монографій, довідників, словників, методичних та науково-практичних рекомендацій. Наголосила, що працівниками кафедри було виготовлено нові стенди, присвячені особливостям будови різних видів тварин, птиці, гризунів та рептилій. Особливої уваги заслуговують повністю відреставровані муляжі різних порід й видів сільськогосподарських тварин, колекція патанатомічних й анатомічних препаратів, експонати елементів скелета, мірне приладдя для визначення промірів тіла у тварин. У методичному кабінеті представлено великий асортимент табличного матеріалу, що стосується тематики навчальних дисциплін, які викладаються на кафедрі.
Запрошуємо студентів, що навчаються у ЛНУП, відвідати методичний кабінет кафедри тваринництва і кормовиробництва, поглибити свої знання та почерпнути натхнення для подальших досягнень у навчанні!