У нашому навчальному закладі на кафедрі екології триває (16-18 жовтня 2024 року) робота експертної комісії щодо акредитації освітньо-професійної програми «Екологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти. До складу експертної групи увійшли:
- Олег Миколайович Мандрик, керівник експертної групи, доктор технічних наук, професор кафедри екології (Івано-Франківський національний технічний університет нафти i газу);
- Тетяна Сергіївна Тихомирова, кандидат технічних наук, доцент кафедри хімічної техніки та промислової екології (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»);
- Павло Костянтинович Ломазов, здобувач вищої освіти (Національний технічний університет«Дніпровська політехніка»).
Ця акредитація є важливим етапом у розвитку освітньо-професійної програми та скерована на підтвердження її відповідності сучасним вимогам в галузі екології. Експертна група оцінює не лише якість освітнього процесу, але й матеріально-технічну базу, а також результати науково-методичної діяльності викладачів та студентів.
Ми щиро сподіваємося, що результати акредитації підтвердять належний рівень програми, що акредитується, та нададуть нові можливості для наших здобувачів у майбутньому.