22 лютого 2017 року землевпорядний факультет Львівського національного аграрного університету приєднався до вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні – тих, що загинули за честь, за волю, за право бути Українцем.

Урочиста частина під назвою «Мить пам’яті…» проходила в корпусі землевпорядного факультету в 9 аудиторії. Були присутні: капелан університету о. Іван Венгрин, декан факультету М.Г. Ступень, керівник підрозділу з організації виховної роботи О.В. Качмар, викладачі та студенти. Після благословення отця свято розпочалось вшануванням пам’яті загиблих хвилиною мовчання. Сьогодні варто згадати про всіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років.

Землевпорядний факультет теж має своїх героїв, серед яких Андрій Карабінович, випускник 2013 року, який героїчно загинув під Іловайском у 2014 році, теперішній наш студент ІV курсу Василь Пелеш, який втратив у полоні правицю, і ще багато інших.

Душевним і незабутнім був виступ Ірини Макар, яка виконала таку знайому і вічну пісню В. Івасюка «Мальви».  На завершення свята ведуча Юлія Куманецька прочитала поезію «Мати й син».

Декан факультету М.Г. Ступень подякував студентам-організаторам виховного заходу за підготовлену і проведену урочистість, і наголосив та тому, щоб студентство пам’ятало своїх Героїв, подвигом яких пишається вся Україна.