Щороку в другу суботу березня землевпорядники відзначають своє професійне свято – День землевпорядника. Свято було встановлене Указом Президента України Леоніда Кучми № 1556/99 від 11.12.99.

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбові країни – її землі. Землевпорядники стежать за тим, щоб земля використовувалася раціонально й ефективно.

10 березня на землевпорядному факультеті відбувся захід, приурочений святкуванню Дня землевпорядника.

Розпочав свято декан землевпорядного факультету професор М.Г. Ступень, який передав вітальне слово від ректора нашого університету академіка В.В. Снітинського.

Після привітального слова працівників і студентів нашого факультету було відзначено грамотами. Зокрема від Держгеокадастру України відзначені: проф. М.Г. Ступень, в.о. проф. М.С. Богіра, доц. Р.Б. Таратула, доц. Є.І. Смірнов.

Грамотами від Спілки землевпорядників України нагороджені: проф. А.Я. Сохнич, доц. О.Я. Микула, доц. П.П. Колодій, в.о. доц. Р.М. Ступень.

Крім того, грамотами від Головного управління Держегеокадастру у Львівській області, ректорату та деканату Львівського національного аграрного університету були нагороджені викладачі і студенти факультету.

З привітальним словом та зиченням натхнення, наполегливості та творчих досягнень в упорядкуванні землі та збереженні і примноженні її багатств та краси виступили завідувачі кафедр.

На завершення декан факультету підсумував: «Я переконаний, що працюючи єдиною командою та усвідомлюючи велику відповідальність перед суспільством, ми з честю впораємося з цими складними завданнями. У день Вашого професійного свята від чистого серця вітаю Вас і бажаю успіхів, здоров'я і довгих років життя. Нехай у Вашому житті буде більше приємних хвилин, а тимчасові незгоди і негаразди залишаються десь осторонь».