Вже не перший рік землевпорядний факультет Львівського національного аграрного університету співпрацює з Прикарпатським лісогосподарським коледжем м. Болехів Івано-Франківської області та приймає до лав студентства випускників цього навчального закладу за скороченим терміном навчання як на денну, так і на заочну форму навчання.

12 квітня 2017 р. декан землевпорядного факультету, д.е.н., проф. Михайло Григорович Ступень та викладачі факультету провели профорієнтаційну роботу серед учнів напряму підготовки «Землевпорядкування» Прикарпатського лісогосподарського коледжу, які відвідали наш університет.

Викладачі і студенти привітно зустрічали учнів та сприяли проведенню профорієнтаційної роботи.  Було надано інформацію та роздано буклети про умови вступу, навчання та проживання у Львівському НАУ. Випускники коледжу отримали запрошення на День відкритих дверей та відповіді на всі запитання щодо умов та особливостей цьогорічного вступу до університету. Гості мали чудову нагоду ознайомитись з землевпорядним факультетом, кафедрами, побувати в комп’ютерних класах, методичному кабінеті та аудиторіях, відвідати музеї університету. Учням була презентована навчальна література, яка стосується предметів, які вони вивчають в коледжі. Ознайомили їх також з профільними дисциплінами кафедр факультету.

Учні коледжу активно обговорювали можливості вступу та актуальність спеціальності «Геодезія та землеустрій», адже саме в ці дні майбутні студенти вже визначаються із напрямом подальшого навчання та обирають вищий навчальний заклад, який втілить їхні сподівання у майбутньому.

До нових зустрічей в стінах Львівського НАУ на землевпорядному факультеті, де двері для Вас завжди відкриті.