7-9 червня Вища інженерно-економічна школа м. Жешів проводила VIII  Міжнародну наукову конференцію «Інноваційні геодезичні технології – застосування в різних галузях господарства».

В даному заході, який проходив в місті Камьонка, взяли участь викладачі землевпорядного факультету: декан землевпорядного факультету проф. М.Г. Ступень, заступник декана, завідувач кафедри геодезії та гідромеліорації П.П. Колодій, завідувач кафедри земельного кадастру Р.Б. Таратула. Окрім цього, свої стендові доповіді у вигляді друкованих постерів представили й інші викладачі факультету.

Наш факультет належним чином представив як теоретичні, так і практичні аспекти ведення управління земельними ресурсами в сучасних умовах господарювання із застосуванням геоінформаційних технологій (ГІС). Учасники конференції з великою увагою заслухали виступи наших науковців, які за своєю проблематикою є близькими до проблем наших польських колег.

Всі учасники заходу отримали відповідні сертифікати про участь в конференції та друковані матеріали тез.

Після закінчення конференції була можливість поділитися з колегами своїми враженнями від конференції, обговорити питання та плани на майбутню наукову співпрацю.