27 жовтня 2017 року студенти спеціальності «Геодезія та землеустрій» Бурштинського енергетичного коледжу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу для участі в профорієнтаційних заходах відвідали землевпорядний факультет Львівського національного аграрного університету. З метою отримання інформації про землевпорядний факультет зустрілися з деканом факультету професором Михайлом Григоровичем Ступенем. Він виступив із презентацією факультету та його кафедр, розповів студентам про умови навчання та відпочинку. Студенти коледжу отримали інформацію про умови вступу на землевпорядний факультет, якість навчання, роботу студентських наукових гуртків, роботу спортивних секцій, стажування і навчання за кордоном, можливості подальшого працевлаштування.

Заступник декана факультету Павло Петрович Колодій, к.е.н., завідувач кафедри геодезії та геоінформатики провів для студентів екскурсію аудиторіями корпусу. На студентів чекали завідувачі кафедр: управління земельними ресурсами – професор А.Я. Сохнич, земельного кадастру – доцент Таратула Р.Б., землеустрою – в.о. професора Р.М. Курильців. Вони розповіли про основні напрямки роботи факультету та кафедр зокрема. Студенти з цікавістю ознайомились з роботами кафедр та структурою університету.

Студенти отримали інформаційно-рекламні матеріали про університет, прослухали інформацію про переваги навчання на нашому факультеті та про особливості навчання в ЛНАУ.