29 листопада 2017 року студентський актив землевпорядного факультету провів захід «Людської пам’яті мости…» до Дня пам’яті жертв Голодомору. Без болю не згадати страшні муки і переживання українського народу в 1932–1933 роках. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті – своїм дітям спогади про тих, які залишили життя земне у пекельних муках.

Вшанувати світлу пам'ять безневинно замучених голодом та політичними репресіями людей прийшли викладачі, працівники і студенти нашого факультету.

Студентський декан Софія Смолярська у вступному слові коротко нагадала про страшні події 1932–1933 років, супроводжуючи свій виступ мультимедійною презентацією. Студентка І курсу Вікторія Богуславська (лауреат НТУ–2017 у номінації «Кращий читець») душевно і сердечно прочитала тематичну поезію. Вікторія Романко (переможець у НТУ–2017 у номінації «Найкраща ведуча»), яка була ведучою цього заходу, оголосила вшанувати пам'яті загиблих хвилиною мовчання.

В академічній аудиторії №9 – плакати, розроблені студентським активом, пісня «Свіча» з відеопрезентацією, хліб, свічка, колоски…

Голодомор 1932–1933 років – одна з найтрагічніших сторінок української історії, яка поглинула мільйони безневинних, – не підлягає забуттю…