22 лютого 2018 року студентський актив на чолі із заступником декана з виховної роботи і наставником академічної групи ЗВ-14сп О.О. Костишин підготували захід у формі виховної години під назвою «Пам’яті героїв Небесної Сотні присвячуємо!». Мета заходу – вшанувати героїзм українських захисників: і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет нашої держави.

Тематичну виховну годину відкрив декан М.Г. Ступень, який коротко згадав події на Майдані. Ведучими і учасниками дійства були студенти І курсу землевпорядного факультеті спеціальностей «Геодезія та землеустрій» і «Туризм» Т. Наджафов, В. Романко, В. Богуславська, А. Баган, В. Рябець та ін.

В сценарії студенти використали матеріали ЗМІ про події на Майдані, поезії самих учасників Майдану та молодих авторів, фрагменти відеоматеріалів «Майдан. Вшанування Небесної Сотні».

 Не плачте, мамо, я іще живий,

 Хоча й лежу із кулею у грудях…

 А наді мною, юним, молодим

 Схилилися в скорботі люди…

 Я не помру, ніколи не помру,

 Мені в віках залишене безсмертя,

 Хоча і вас тепер не обійму

 Та я живу у всенароднім серці…

 Після цих слів аудиторію оповила тиша. Тиша, в якій відчувалися біль, смуток і скорбота. Тиша, що стала символічною хвилиною мовчання за подвиг героїв Небесної сотні.