7 березня на землевпорядному факультеті відбулися урочисті збори, приурочені святкуванню професійного свята Дня землевпорядника, в яких взяли участь професорсько-викладацький склад, працівники обслуговуючого технічного персоналу та студенти.

Свято відкрив декан землевпорядного факультету професор М.Г. Ступень, який передав вітання від ректора університету академіка В.В. Снітинського.

У своєму виступі декан високо оцінив працю землевпорядників: «Важко переоцінити внесок землевпорядників у забезпечення раціонального використання і охорони земельних ресурсів. У наших лавах – не просто компетентні фахівці, а  й віддані справі спеціалісти, які обрали спеціальність за покликом серця.  Переконаний, що Ваш високий професіоналізм та наполеглива щоденна праця у підготовці висококваліфікованих спеціалістів-землевпорядників й надалі сприятимуть зміцненню землевпорядної служби і науки та будуть запорукою їх успішного розвитку».

Після привітального слова працівників і студентів факультету було відзначено грамотами від Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної ради, від Держгеокадастру України, від Спілки землевпорядників України, від Головного управління Держегеокадастру у Львівській області, від ректорату та деканату Львівського національного аграрного університету.

З привітаннями виступили завідувачі кафедр, які зичили професорсько-викладацькому складу творчого натхнення, наполегливості та досягнень в підготовці висококваліфікованих спеціалістів, а студентам бажали в майбутньому бути гідними продовжувачами справ землевпорядників.

На завершення декан факультету привітав присутніх з професійним святом і побажав доброго здоров’я, щастя, благополуччя, миру, злагоди і добробуту, невичерпної енергії, нових здобутків в ім'я Української держави!