Представники Львівського національного аграрного університету взяли участь у науково-практичній конференції за міжнародною участю «Проблеми розвитку публічного управління в Україні», яка відбувалася 12-13 квітня 2018 року у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.  Захід був присвячений 100-річчю запровадження державної служби України.

Серед почесних учасників конференції: Костянтин Ващенко – голова Нацагентства України з питань державної служби, Василь Куйбіда – президент НАДУ при Президентові України, голова Львівської облради Олександр Ганущин, 150 науковців та практиків з 14 регіонів України, а також із Німеччини та Польщі.

Завідувач кафедри управління земельними ресурсами ЛНАУ, д.е.н., професор Анатолій Якович Сохнич виступив із доповіддю «Управління земельними ресурсами в період економічних трансформацій».

На конференції активно обговорювались питання професійного навчання державних службовців, інновації і практики в сфері публічного управління.