На землевпорядному факультеті проведено профорієнтаційну роботу з майбутніми абітурієнтами – студентами Стрийського коледжу Львівського національного агарного університету.
Викладачами було презентовано різносторонні аспекти діяльності нашого університету, спеціальності, за якими готують фахівців, умови проживання та вступу. Значну увагу було приділено підготовці фахівців за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», зокрема базам для проходження навчальних і виробничих практик, матеріально-технічному забезпеченню, можливості проходження виробничого стажування у зарубіжних закладах освіти, наукових установах, фірмах і підприємствах.
Студенти мали можливість пройти навчальну практику з дисципліни «Фотограмметрія та дистанційне зондування». Метою даної практики є закріплення, поглиблення і розширення теоретичних знань студентів в області використання матеріалів аерофотознімання для проведення землевпорядних і земельно-кадастрових робіт.
Крім цього, наші викладачі організували для гостей цікаву екскурсію факультетом та університетом. Учням була презентована навчальна література, яка стосується предметів, які вони вивчають в коледжі.
Отже, чекаємо майбутніх випускників Стрийського коледжу в стінах землевпорядного факультету Львівського національного агарного університету.